MatchingVision

Talent Search & Recruitment

Vacature - software ontwikkelaar (Java, .Net, mobile) - Amersfoort

Klein onderscheidend software bedrijf met een uitstekende reputatie en jarenlange (meer dan 15 jaar) ervaring in het leveren van maatwerk applicaties voor oa grote bancaire instellingen , verzekeringsmaatschappijen en uitgeverijen maar ook startups en online business.  

Vooruitlopend in de toepassing van nieuwe technologieën en mobiele toepassingen. Zowel frontend-, backend-, middleware  en native mobile programming.

Ben je een goed opgeleide ontwikkelaar, slim en snel schakelend tussen verschillende technologieën en in staat je snel nieuwe technieken eigen te maken. Niet vastgeroest in één enkele programmeertaal maar flexibel genoeg om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Werken in:

  • Java (backend)
  • Javascript (frontend)
  • Angular
  • .Net
  • HTML5, CSS3
  • IOS, Android

En vindt je het leuk om deel uit te maken van een klein hecht team waarin iedereen gewaardeerd wordt voor wat hij/zij kan en de vrijheid krijgt om zich te ontwikkelen in de richting die hij/zij ambieert. Bij een bedrijf zonder organisatorische overhead en na 18 jaar van bestaan nog steeds met het karakter van een startup.

MatchingVision begeleidt exclusief de sollicitatieprocedure. Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de in deze vacature gestelde eisen? Reacties met CV uitsluitend via Lex van Dam lex.van.dam@matchingvision.nl (06 - 47053874) 


"Wij werken al jaren met veel plezier met MatchingVision. Lex kent onze business door-en-door en heeft een groot netwerk. Hij levert ons excellente kandidaten (zowel voor vast als freelance dienstverband) en is altijd betrokken. Ik kan hem zonder enige terughoudendheid aanbevelen!" - Jan Willem van Wessel - Co-owner & director at Hinttech Content Solutions


Voor Kandidaten

Ben je actief of misschien wat behoudender op zoek naar een nieuwe vaste uitdaging? MatchingVision heeft altijd actuele en onderscheidende vacatures. Meer...

voor Werkgevers

Voor bedrijven en organisaties bestaat onze dienstverlening uit werving & selectie,
executive- of direct search
 en persoongerichte recruitment.
En misschien hebben we de perfecte kandidaat al binnen ons grote netwerk van passief en actief zoekende IT experts. Meer...


Voor freelancers

Wij kennen de freelance IT markt als geen ander en houden de actuele aanvragen voor je in de gaten.Met een uitgebreid netwerk van freelance professionals en potentiële opdrachtgevers brengen we als bemiddelingsorganisatie vraag en aanbod bij elkaar.
En denkt je er over om als freelancer aan de slag te gaan dan adviseren we je graag bij het opstarten. Meer...

Voor opdrachtgevers

Voor de flexibele inhuur van top freelancers staat MatchingVision altijd voor u klaar met een up-to-date netwerk van IT professionals. Ontwikkelaars, architecten, ontwerpers,  projectleiders, informatie analisten en managers.
Ook voor de inzet van een compleet IT team hebben we een netwerk aan top bedrijven als partner (in-, near- en offshore).
Altijd op basis van transparante en directe afspraken. Meer...