IT Search & Recruitment

Matchen met visie en focus

Over MatchingVision

MatchingVision is een bemiddelingsorganisatie voor werkgevers, opdrachtgevers werkzoekenden en freelancers binnen het ICT werkveld.

Onze diensten bestaan uit het werven en selecteren van geschikte kandidaten voor onze opdrachtgevers, het zoeken en vinden van  carrièremogelijkheden  voor werknemers die aan iets nieuws toe zijn, en het bemiddelen bij het zoeken van leuke, uitdagende en innovatieve opdrachten voor freelancers.

Daarnaast helpen wij onze opdrachtgevers bij het faciliteren van de persoonlijke ontwikkeling van hun werknemers door middel van coaching, loopbaanbegeleiding en ook outplacement.

MatchingVision is in 2007 opgericht door Lex van Dam en Gerald Slot vanuit een sterke affiniteit met ICT vraagstukken en een passie voor ondernemerschap en het begeleiden van mensen en bedrijven bij loopbaanvraagstukken. Waarden die wij daarbij belangrijk vinden en de cultuur van ons bedrijf vormen zijn:

Betrokkenheid
Een open en eerlijke benadering
Heldere en duidelijke afspraken
Kwaliteiten en professionaliteit
Duurzame relaties met onze kandidaten en opdrachtgevers

De mensen van MatchingVision hebben allemaal een recente inhoudelijke achtergrond in de ICT en weten daardoor de opdrachtgever en haar vacatures op de juiste manier en in de juiste bewoordingen te beschrijven, te presenteren en de kandidaten op hun inhoudelijke en persoonlijke merites in te schatten om zo tot de 'perfecte' match te kunnen komen.